Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Exegeză ghidată de spirit" by Al Danks " Book PDF Kindle ePub Free

Exegeză ghidată de spirit

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Exegeză ghidată de spirit
  • Author : Al Danks
  • Release Date : January 29, 2021
  • Genre: Bible Studies,Books,Religion & Spirituality,Christianity,
  • Pages : * pages
  • Size : 117 KB

Description

De ce este utilă Exegeză ghidată de spirit?

Deoarece Duhul Sfânt ne ghidează în adevăr în exegeză în același mod în care ne ghidează în tot adevărul, Exegeză ghidată de spirit este de ajutor celor care încearcă să afle mai multe despre modul în care Duhul Sfânt ne ghidează în adevăr și ce trebuie să facem pentru fii ghidat. Discuția și exemplul din această carte sunt un plus valoros pentru Lucrarea pe care Duhul Sfânt o face pentru a ne ghida spre adevăr.

Exegeză ghidată de spirit împărtășește modul în care Duhul Sfânt ne ghidează în adevăr și rolul nostru fiind ghidat în contextul exegezei. Din această cauză, această carte este de ajutor și pentru cei care caută ajutorul Duhului Sfânt în procesul exegezei.

Exegeza ghidată de spirit va contribui la răspunsurile la următoarele întrebări puse de Dr. John W. Wyckoff în cartea sa Pneuma and Logos:
Care este, dacă există, relația dintre Duhul Sfânt și hermeneutica biblică?Dacă Duhul Sfânt este implicat, care este natura și conținutul cunoașterii dobândite ca urmare a acestei implicări?Cine se califică drept un interpret ghidat de Duhul Sfânt: cu cine lucrează Duhul Sfânt în acest proces?Cum lucrează Duhul Sfânt cu interpretul; care este natura rolului Duhului Sfânt în raport cu cel al interpretului uman?Care este rolul omului în interpretare atunci când este implicat Duhul Sfânt? 


Download Books "Exegeză ghidată de spirit" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "(DOWNLOAD) "Exegeză ghidată de spirit" by Al Danks " Book PDF Kindle ePub Free"